Wie zijn wij?

Peter

Peter gaat al vanaf 2005 mee naar CampZone. Maar eigenlijk is hij een beetje mensenschuw, dus houdt hij graag zijn handen voor zijn ogen.

Yntze Jan

Yntze Jan is een rasechte Fries. Hij is dan ook dol op het Fryske Pompeblêd en eet de hele dag oranjekoeken. Yntze Jan gaat sinds 2006 mee naar CampZone.

Richard

Voor computerkennis moet je bij Richard zijn. Richard heeft altijd het nieuwste van het nieuwste en wil graag voorop lopen qua techniek. In 2006 heeft Richard voor het eerst kennis gemaakt met CampZone.

Timothy

Timothy is het feestbeest van Feestjuh-Online. Overal waar hij komt laat hij merken dat hij er is en hij zorgt altijd voor goede feestjes. Sinds 2006 feest Timothy al op CampZone.

Bouke

Bouke is de dierenliefhebber van Feestjuh-Online. Het liefst neemt hij zijn honden ook mee naar CampZone. In 2009 is Bouke voor het eerst op CampZone geweest. Vanaf 2010 gaat hij ook full event mee.

Astrid

Astrid zit pas sinds 2012 bij Feestjuh-Online. Ze heeft een goede klik met de groep en zal er daarom dit jaar weer bij zijn!

Freddy

Freddy is een van de oprichters van Feestjuh-Online en stond in 2004 al voor het eerst op CampZone. Freddy komt dit jaar helaas niet naar CampZone.

Gertjan

Gertjan is het broertje van Freddy en stond in 2005 voor het eerst op CampZone. Het is nog niet zeker of Gertjan dit jaar naar CampZone komt.

Samantha

Samantha is de vriendin van Peter. Stiekem zit ze niet in de Feestjuh-Online-tent, maar ze hoort er toch een beetje bij.